Ure fra Daniel Wellington – find dem online

28 november 2019 Astrid Pedersen
Ure fra Daniel Wellington - find dem online

Er det på tide med et nyt ur – og ønsker du dig denne gang et rigtig flot ud, som du kan have glæde af i mange år? Så kan du med fordel tjekke de super lækre Daniel Wellington ure ud.

Hvorfor skal jeg købe Daniel Wellington ure?

Hvis du ønsker dig et lækkert og stilrent ur, som kan bruges med alle typer outfit, er Daniel Wellington ure med stor sandsynlighed noget for dig. De smukke og elegante ure, som er fremstillet i de bedste materialer, er på én gang diskrete, tidløse og raffinerede i deres designmæssige udtryk.

Ure fra Daniel Wellington fås i både herre og dame modeller, og i flere forskellige udformninger. Samtlige modeller er karakteriseret ved det stilistiske raffinement og elegance, som er det særlige kendetegn for Daniel Wellington som design hus.

Daniel Wellington ure er opstået på baggrund af et helt tilfældigt møde mellem den britiske herre Daniel Wellington, fra hvilken design huset har fået sit navn, og dettes grundlægger Filip Tysander. Tysander blev ganske imponeret over englænderens pletfri og upåklagelige stil – og hans nyskabende idé med at bære klassiske vintage ure med slidte og flossede NATO stropper som urremme. Og dermed var konceptet bag Daniel Wellington ure skabt.

Et Daniel Wellington ur består i al sin enkelthed af en ganske simpel, dog gennemdesignet, urplade med udskiftelige remme. På den måde kan man bære sit Daniel Wellington ur med en stribet NATO rem ikke ulig den som den originale Daniel Wellington bar, med en traditionel læderrem eller med en elegant metal rem.

Hvor finder jeg det bedste udvalg af Daniel Wellington ure?

Du kan sagtens købe Daniel Wellington ure online, hvis du benytter en autoriseret forhandler. Hos Fangels finder du et stort og velassorteret udvalg af Daniel Wellington ure – se dem alle i den online shop på https://www.fangels.dk/maerker/daniel-wellington.html 

 

Flere nyheder