Se lige den hyggelige gardinbus på Frederiksberg!

14 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Se lige den hyggelige gardinbus på Frederiksberg!

Det er efterhånden ikke så tit, at man ser så mange gardinbusser køre rundt i det danske land.

Før i tiden havde selv mellemstore danske byer deres egen gardinbus, men efterhånden er de busser overgået til at dække større landområder, så vi næsten snakker hele egne eller hele øer, som de dækker.

Men man kan stadig finde gardinbussen på Frederiksberg, og det er bare med at værne om den samt de andre gardinbusser, man kan få øje på i det danske land, så man husker at udnytte dem, så man kan forsvare deres eksistensberettigelse, før de bliver ramt af tidens tendens med, at alle køretøjer burde holde stille for ikke af forurene.

Man kan jo tage et kig på sådan noget som isbilen, der stadig lever i bedste velgående, men den har ikke altid haft lige gode kår, da udvalget af is blev større i selv de mindste butikker, og isbutikker skød op over hele landet, hvor de kunne præsentere selv de mest udsøgte smage.

Så hvorfor skulle isbilen da tøffe rundt og forurene, når man nu kunne købe ens ønskede is derhjemmefra på nettet eller få noget lige så tilsvarende godt i de nærliggende butikker?

Selv isbilen sælger da også fra nettet også, så hvorfor er de her stadig?

Fordi man forventer det, man venter på klokken, at man løber efter den, køber ens is. Det er en del af landets DNA, ligesom man forventer bestemte udsendelser på TV, selvom de fleste mennesker streamer nu om dage.

På samme måde skal gardinbussen heller ikke uddø, for der er bare noget ved, at dette lille køretøj kommer ud til kunderne for at fremvise prøver på gardiner, selvom kunderne reelt set bare kunne gå ned i butikken og få en prøvevare med hjem eller tage chancen og bestille over nettet.

Hvornår har du sidst benyttet dig af din gardinbus?

Flere nyheder