Sådan finder du din indre skønhed frem!

23 december 2019 Anders Lundtang Hansen
Sådan finder du din indre skønhed frem!

Hvad tiltrækker dig ved en anden person?

Man kan jo ikke se en personlighed som det første, når man mødes på en date, ser et profilbillede med videre, og det er jo sjældent, man bare begynder nu om dage at chatte med et chatnavn med en avatar til – den slags hører fortiden til.

Specielt hvis man er ude på at finde sig en partner af længere eller kort bekendtskab som mål i baghovedet: man vil simpelthen gerne se, hvem man har med at gøre.

Det er rent instinktivt, for vi mennesker vil gerne se en anden person i øjnene og føle, om der er en forbindelse, en umiddelbar tiltrækning eller ej, og om man føler på den baggrund, at man kan stole på vedkommende: skal vedkommende være en del af ens indre cirkel eller ej.

Den slags bedømmer vi på udseendet, og man kan kalde det fordomsfuldt, men det er rent urhjerne, der aktiverer den slags for at inddele folk i venner og fjender.

Den bedømmelse sker både på baggrund af, hvad man ser direkte fysisk, på video eller et billede, selvom det første klart er at foretrække, fordi det er her, vi kan danne os det bedste indtryk af den anden person, se vedkommende bevæge sig tæt på en, dufte og mærke personen.

Men den umiddelbare reaktion og indtryk, man får af vedkommendes ydre, kommer faktisk ofte af, hvordan personen har det med sig selv indvendigt.

Du ser sjældent en gudesmuk person, der decideret hader sig selv og sit udseende, men du kan se en gennemsnitligt udseende person udstråle selvtillid og velvære ved at være i sig selv, og det afspejler sig i det ydre skønhed.

Hemmeligheden er således ganske enkelt at hvile i sig selv for at kunne smitte af og vise for andre, at man er glad for sig selv som den, man er.

Flere Nyheder