Sådan får du dine gamle trægulve til at stråle, som var de nye

08 januar 2022 Kamilla Sonne

advertorial

Trægulve er utroligt populære – og det er ikke underligt hvorfor. De er til at betale, samtidig med at de er nemme at vedligeholde. Dertil fås de i mange forskellige farver og udseender, hvorfor de passer ind i de fleste hjem.

Men selvom overfladen på trægulve er hårdføre, kan de ikke modstå alt. Med tiden vil det være tydeligt, hvor gulvet bliver slidt mest, ligesom man vil kunne se ridser og hakker.

Altså holder ens trægulv sig ikke smukt for evigt. Men det betyder ikke, at man nødvendigvis skal have lagt et helt nyt gulv.

Med en gulvafslibning eller -afhøvling kan man nemlig behandle trægulvet, sådan at det kommer til at se ud som nyt – men for en brøkdel af prisen.

image

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Det smarte ved træ er, at man ved hjælp af en gulvafslibning kan slibe det øverste lag af træet af. Det betyder, at man fjerner overfladen med alle hakker og ridser, og i stedet kommer ned til et lag af friskt, nyt træ.

Når man har slebet overfladen af, står det nye træ åbent. Derfor bør man afslutte behandlingen med en omgang af enten olie, lak, lud eller sæbe.

Hvad man vælger, kommer an på ens krav til både vedligeholdelse og til udseendet.

Hvad koster en behandling af gulvet?

Måske tænker du, at dit gulv godt kunne trænge til en kærlig hånd. Men hvad koster det egentlig, hvis man vil have behandlet sit gulv?

Det kan være svært at svare på, da det er helt afhængigt af den enkelte opgaves type og omfang.

Men du kan dog allerede i dag indhente et uforpligtende tilbud og blive klogere på, hvad det præcis vil koste for dig.

Gå fx ind på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-sjaelland/ og læs mere om de forskellige behandlinger. Her finder du også kontaktoplysninger, så du kan indhente et tilbud med det samme.

Flere Nyheder