Professionel liftudlejning til private og erhverv

08 november 2019 Søren Black
Professionel liftudlejning til private og erhverv

Kom sikkert til vejrs

Skal du udføre arbejde i højden, så er en lift den helt optimale løsning. Med en lift bliver du hurtigt, nemt og sikkert hejst til vejrs, så du kan udrette, det du skal højt oppe over jorden. For private kan liften være en fornuftig løsning, hvis du for eksempel skal have malet gavlen. Alt for mange gør-det-selv folk vælter på et tidspunkt ned fra stigen, hvilket kan resultere i brækkede lemmer, eller det der er værre. I det private erhvervsliv kan lifte benyttes til at udføre stort set alt slags arbejde. Det kan være elektrikeren der skal montere elkabler, det kan være maleren, der skal male højt oppe, eller det kan være et flyttefirma, der skal have folks inventar ud af en lejlighed på syvende sal. Uanset om det er professionelle håndværkere, eller det er private borgere, der arbejder fra en lift, så er denne metode til at komme i højden en uhyre sikker metode til at undgå de faldulykker, der kan få store konsekvenser for dit liv og førlighed. Derfor er DO-MA stolte af, at kunne tilbyde dig lige den lift, du måtte have brug for.

Rådgivning sikrer den rigtige lift

Hos DO-MA A/S i Skive udlejes en lang række af de lifte, du kan se, når du bevæger dig rundt i landskabet. Her kan du nemlig både leje bomlifte, sakselifte eller trailerlifte. Det afhænger fuldstændig af hvilket arbejde, du skal have udført. Markedet for lifte kan være lidt af en jungle at finde rundt i, så derfor tilbyder DO-MA dig også den helt rette rådgivning, så du får den lift, der passer til din arbejdssituation.

Få levering og afhentning af liften

DO-MA tilbyder ikke bare et stort liftsortiment, der følger også en udvidet service med, hver gang du lejer lifte her. Det betyder i praksis, at du kan få liften både leveret og afhentet igen, når du er færdig med den. Efter hver leje bliver lifterne serviceret efter de højeste standarder i branchen, så den næste lejer trygt kan blive løftet op over jorden uden at skulle være det mindste bekymret for sin sikkerhed.

Læs mere på: https://do-ma.dk/produkt-kategori/alle-lifte/

Flere nyheder