Lækker brunch på din lokale restaurant i Sønderborg

13 januar 2020 Astrid Pedersen
Lækker brunch på din lokale restaurant i Sønderborg

Har du længe gået og tænkt på at invitere hele familien på restaurant, men er du i tvivl om hvilken du skal vælge? Så behøver du ikke spekulere længere – i hvert fald ikke, hvis du og familien er bosiddende i eller omkring Sønderborg. Her finder du nemlig den kendte og velansete Restaurant Colosseum, som har specialiseret sig i gode danske retter, lavet fra bunden og serveret i smukke, historiske lokaler.

Brunch på Restaurant Colosseum

Det kan dog være op ad bakke at få de mindste med på ideen om traditionel dansk mad. Men det skal dog ikke afholde dig fra at få familien med på Restaurant Colosseum. Er hele familien vild med en traditionel brunch, kan du roligt tage alle medlemmer med på Restaurant Colosseum en hyggelig lørdag eller søndag formiddag.

Her vil I kunne nyde en lækker brunch servering – ikke buffet – bestående af røræg med bacon og brunchpølser, paté, 2 slags pålæg (Als pølser), lun leverpostej med bacon og champignon, brunch pandekager med ahornsirup, italiensk lufttørret skinke med melon, ost, marmelade, chokolade muffins og et lækkert og alsidigt frugtfad.

Jeres brunch vil blive serveret ved bordet af Restaurant Colosseums dygtige tjenere, og I kan vælge diverse drikkevarer til.

Vælger I at dukke op i påsken eller i pinsen, kan i nyde den helt særlige brunch, som Restaurant Colosseum disker op med ved disse lejligheder. Påske og pinse brunch på Restaurant Colosseum består blandt andet af pølsebord med lammerullepølse, peberpate, serrano skinke og Als pølser, sønderjyske solæg, skyr med müsli og bær, røget laks, ostebræt med danske oste tilbehør, røræg med bacon og brunchpølser, brunch pandekager og ahorn sirup og frugtfad med eksotiske frugt. Hertil serveres, rugbrød, rundstykker og rustik landbrød samt kaffe, the og juice.

Du kan se brunch kortet og de øvrige retter hos Restaurant Colosseum på

Flere Nyheder