Kom i alkoholbehandling før det er for sent

08 oktober 2020 Astrid Pedersen

Som alkoholiker kan det være rigtig svært at føre en normal tilværelse. Især hvis forbruget er eskaleret til et punkt hvor man har mistet kontrollen. Når dette sker kan det nemlig være rigtig svært at opretholde en funktionel dagligdag. Samtidig kan det være decideret farligt at forsøge sig med afvænning på egen hånd. Og derfor bør du, såfremt dit misbrug har stået på over mange år, opsøge professionel hjælp til at vende skuden.

Hvor i Danmark får jeg den bedste alkohol hjælp?

Hvis du virkelig ønsker at komme ud af dit alkoholmisbrug, og derfor er åben over for at modtage hjælp i den forbindelse, kan du med fordel kontakte Behandlingscenter Stien. Behandlingscenter Stien er et misbrugscenter med beliggenhed i Jylland, som tilbyder alkoholbehandling med indlogering på selve centeret.

Hos Behandlingscenter Stien får du, foruden en grundig indledende afrusning, en omsorgsfuld og intensiv alkoholbehandling over et forløb af cirka fem ugers varighed. I løbet af disse fem uger bor du på centeret hvor du ikke vil have adgang til alkohol eller andre lignende stimulanser. Du vil til gengæld have mulighed for at tale med en af de dygtige misbrugskonsulenter som er tilknyttet centeret, døgnet rundt.

En misbrugskonsulent er en tidligere misbruger som selv har gennemgået en lignende behandling, og derfor godt forstår hvordan du har det. Efter endt behandlings forløb har du mulighed for at få en sponsor eller mentor i form af den misbrugskonsulent som du har været tilknyttet i løbet af dit ophold på centeret. Du vil have mulighed for at komme til opfølgende møder og samtaler, som kan forebygge tilbagefald og hjælpe dig når du skal bygge din tilværelse op på ny.

Hvis du ønsker at høre mere om alkoholbehandling, og få professionel alkohol hjælp på et misbrugscenter – kan du kontakte Behandlingscenter Stien via hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder