Indret dig med franske døre

22 december 2019 Silje Hansen
Indret dig med franske døre

Hvis du er boligejer, så er der heldigvis mange spændende initiativer, som kan gøre din indretning personlig. Du har naturligvis mulighed for at sætte dit eget præg med de møbler, pynteting, billeder m.m., som du køber. Du kan også sætte dit præg med det maling, der bruges til væggene. Det er f.eks. blevet populært med alt andet end hvid maling til væggene. Det kan nemlig være med til at gøre dine rum mere unikke. 

Sæt prikken over i’et med franske døre

Der er dog særligt ét tiltag, som kan gøre en verden til forskel i din indretning. Det er at få monteres franske døre. Franske døre er en af de ting, som kan ændre rums udtryk. Det kan være med til at ændre det naturlige lys, som er mellem to rum. Det kan gøre rummene, som dørene forbinder, til at virke større, og så er franske døre i sig selv utrolig dekorative. 

Hvis du på nuværende tidspunkt har en muret bue mellem to rum, så er der også rig mulighed for at få monteres franske døre her. Det kræver naturligvis blot, at der kommer en murer på opgaven for at fjerne buen, så der bliver plads til disse døre. Det kan også være, at du på nuværende tidspunkt blot er en enkelt dør. Her kan muren naturligvis også hjælpe dig med at gøre plads til en yderligere dør. 

Her kan du finde dine franske døre

Hvis du går og drømmer om franske døre hjem til, så kan du med fordel kontakte Melholt’s Handels Center. Her finder du mange forskellige franske døre, som har forskellige designs, og som alle er i forskellige størrelser. Der burde derfor også være rig mulighed for at du kan finde præcis det match, som vil passe bedst hjem til dig. Du kan også finde inspiration her

Flere Nyheder