Hvorfor skal jeg bruge en revisor?

03 december 2019 Astrid Pedersen
Hvorfor skal jeg bruge en revisor?

De fleste virksomheder, som falder inden for kategorien små og mellemstore virksomheder, har brug for en revisor. Først og fremmest skal virksomhedens årsregnskab være godkendt af en revisor – og har du interessenter, er det altid en god idé at få fremstillet en årsrapport, som kan anskueliggøre virksomhedens økonomi over for disse.

Der ud over er revisoren din nærmeste allierede og stærkeste sparring partner, når det handler om økonomiske og finansielle dispositioner i din virksomhed. Står du for eksempel over for konsolidering, opsplitning eller ekspansion, kan revisoren vejlede dig i forbindelse hermed. Og de fleste revisorer yder også kvalificeret rådgivning i relation til investeringer eller anden for for optimering af virksomhedens finanser.

Hvem skal jeg vælge som min revisor i Viborg?

Når du står for at skulle vælge den revisor, som skal varetage din virksomheds økonomiske og finansielle ve og vel i mange år, bør du se dig godt for. Der er mange tvivlsomme udbydere på markedet – og det er ikke her, du har lyst til at gå på kompromis.

Det er en god idé at vælge en revisor, som er tæt på din virksomhed. Samtidig er der visse fordele forbundet med at vælge et revisions hus, som indeholder både revisorer, bogholdere og andre regnskabs medarbejdere. På den måde kan du være sikker på at få den fulde service, og at revisorer og bogholdere arbejder tæt sammen omkring dine regnskaber.

Leder du således efter en revisor i Viborg, kan det anbefales, at du aflægger Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard en visit. Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard er et etableret revisor hus i Viborg med mange kompetencer. Din lille eller mellemstore virksomhed er i trygge og professionelle hænder, når du overlader styringen af økonomien til Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard.

Du kan læse mere om Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard og om virksomhedens ydelser på borregaard-maagaard.dk

Flere nyheder