Hvad en pige dog ikke kan opnå med sådan en BH!

10 december 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvad en pige dog ikke kan opnå med sådan en BH!

For det første er det sjovt at tænke på, at vi mænd er meget lukkede omkring vores sexliv og helst skal booste os selv foran de andre mandfolk og gerne overdrive lidt (mere og ekstra), mens vi reelt set har svært ved at tale dybfølt om sex, passion eller lyster.

Men når så det kommer an på at se på kvinders bryster, så går der lidt en præmie i at være sammen med hende, der har de største bryster, selvom man måske ikke har sagt det til ens bedre halvdel, udover at man sætter pris på hendes krop.

Og her kan mænd så blære sig blandt de andre, men hvordan måler de så det?

Ved at fortælle, hvad skålen er på BH’en. Selvom der er forskellige mål fra regioner til regioner i verden, så er der ofte genkendelige modeller, og man kan let på nettet oversætte dem, hvis det skulle blive nødvendigt.

Men lad os rette fokus mod kvinderne og se på, hvordan de kan udnytte deres BH’er, og hvilke typer de kan vælge imellem.

Der er jo som det første det frække lingeri, hvor man kan matche BH med trusserne og mere, så det hele skaber en sammenhængende fornemmelse og udseende.

Den slags har de færreste kvinder dog på til dagligt, modsat hvad film måske vil prøve at bilde dig ind.

Som regel har de nogle almindelige BH’er på, der kan være købt i helt almindelige tøjbutikker, hvor de mest ser efter, om pasformen er der og holder tingene på plads.

De skal helst ikke gøre ondt eller kradse, hvorfor mange kvinder da også vælger at tage deres BH af efter arbejde.

Igen kan de også vælge motiver til BH’erne, selvom det ikke er i afdelingen for frækt undertøj.

Der er også sports-BH’er, som er til for at stramme tingene godt ind, så det er lettere at udføre sportsaktiviteter.

 

 

Flere Nyheder