Frisør Pii – få en ny trendy frisure hos bæredygtig frisør i Valby

07 januar 2018 admin
Frisør Pii – få en ny trendy frisure hos bæredygtig frisør i Valby

Trænger du til en trendy ny frisure, så tilbyder den bæredygtige Frisør Pii i Valby, at du kan få en skøn frisøroplevelse i bæredygtige omgivelser. Du kan tilmed kombinere det med kurbehandlinger, hvor du får en afslappende massage, så du bliver helt afslappet og glemmer hverdagens travlhed. Frisør Pii byder kunder i alle aldre velkommen indenfor hver dag, så uanset om du er dame, mand, barn, ung, gammel eller studerende, så kan du til enhver tid få en helt særlig oplevelse og individuel behandling i salonen.

Salon med grøn profil giver dig den skøn og afslappende frisøroplevelse

Frisør Pii har dedikerede frisører ansat, som gør deres ypperste for, at du skal få en rigtig god frisøroplevelse og en frisure, som du bliver glad for, og som passer til din stil. Som kunde er du i centrum, og ud over klipning, farvning, permanent og kurbehandling kan du også få en håranalyse samt rådgivning om, hvordan du bedst muligt plejer dit hår. Frisør Pii har en grøn profil og er medlem af den internationale frisørorganisation Intercoiffure. Det betyder, at der stilles høje krav både fagligt og menneskeligt til frisørerne og det arbejde, de udfører i salonen. Du kan derfor være sikker på, at du får en god kvalitetsoplevelse til en konkurrencedygtig pris. Du finder hårpleje- og stylingprodukter i salonen, som er udvalgt nøje ud fra miljøvenlighed og effektivitet. Har du brug for inspiration til, hvilken nye frisure du gerne vil have, så kom forbi salonen og få gode råd af de dygtige frisører.

Book nemt din frisørtid online

Du kan nemt bestille en frisørtid online her https://www.frisorpii.dk/valby/ døgnet rundt. Det er dejlig nemt, og så skal du blot møde op til aftalte tid. Vil du gerne se en vejledende prisliste, så finder du den også på hjemmesiden. Dameklip, som inkluderer føn og vask, koster fra 655 kr., mens en klipning af et barn fås fra 250 kr. Studerende får rabat hver dag mellem kl. 10-14. Vil du gerne kombinere en kurbehandling med en klipning, er det bestemt også en mulighed, som en del kunder benytter sig af.

 

Flere nyheder