Frisk dit gulv op – få polering eller afslibning

19 februar 2019 Tina Høy
Frisk dit gulv op - få polering eller afslibning

Ser dine trægulve trætte og slidte ud? Du behøver ikke købe helt nye gulve, men kan få gode resultater ud af at få dem slebet. Måske har du haft hundepoter løbende rundt på gulvet i flere år eller små børn, der kørte med biler og hakkede legetøjshammeren ned i gulvet mange gange om dagen. Med en gulvafslibning kan du faktisk gøre dit gulv mere modstandsdygtigt over for slid i fremtiden, så udover at gulvet bliver flot igen, er det også en investering i et mere holdbart gulv.

Kan du selv slibe trægulvet?

Måske har du overvejet selv at slibe trægulvene. Det er kun, hvis du virkelig ved, hvad du laver, at du bør gøre det. Hvis du får professionelle til at ordne gulvet, fraskriver du dig ansvaret og risikoen – og får råd og vejledning med i købet. 

GulvKanonen er specialister i at slibe dit gulv

GulvKanonen er en professionel gulvafsliber, du kan benytte. De har mange års erfaring og har specialiseret sig i at slibe gulve – de laver ikke andet. Da de er godt etablerede på markedet, kan de tilbyde gode priser. Men gulvfirmaet gør selv opmærksom på, at det er risikabelt kun at vælge efter prisen og vælge det billigste, da det ofte er uerfarne folk eller gulvslibere, der gør arbejdet for hurtigt – og dermed sjusket. Der findes mange gulvfirmaer, især i Hovedstaden. Du undrer dig måske over, hvorfor priserne svinger så meget. Du skal huske, at det billigste gulvfirma kan resultere i et utilfredsstillende resultat. Det er også en god idé at tjekke kundevurderinger på firmaerne. Gode firmaer bør have mindst 50 anmeldelser, gode vel at mærke, og hvis der kun er få anmeldelser, er det nok et dårligt tegn. 

Inden de påbegynder arbejdet, taler de med dig om, hvordan du gerne vil have resultatet. Måske er det kun nødvendigt med en polering. De fortæller, hvad de har tænkt sig at gøre og vejleder dig også bagefter i, hvordan du passer på dit flotte “nye” gulv samt rengøring af det.   

Flere nyheder