Find det bedste repair kit til udskiftning af iPhone X skærm

21 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du har en iPhone X, og skærmen går i stykker, skal du ikke gå i panik! Der findes et reparationssæt til det. Phone-Parts.dk har alt, hvad du skal bruge for at gøre arbejdet selv, og det er nemmere, end du måske tror.

I dette blogindlæg vil vi tale om, hvad der er inkluderet i reparationssættet, samt hvordan du bruger det. Vi vil også give nogle tips til, hvordan du undgår at ødelægge skærmen i første omgang!

Hjælp, min iPhone X skærm er ødelagt – hvad gør jeg?

Hvis du læser dette, er der stor sandsynlighed for, at du allerede har ødelagt din iPhone X-skærm. Uanset om det var et fald, et fald eller bare et uheld, kan en revnet skærm være en plage. Det er ikke kun grimt, men det kan også gøre det svært at bruge din telefon.

Der er et par ting, du kan gøre, hvis du har en revnet skærm. Du kan enten selv udskifte skærmen, eller du kan tage den med til en professionel. Hvis du selv vil udskifte skærmen, skal du bruge et reparationssæt. Og et sådant kan du købe hos Phone-Parts.dk

iphone x skærm

Et reparationssæt til udskiftning af en iPhone X-skærm vil normalt indeholde følgende:

– Et nyt frontglaspanel

– En ramme klæbestrimmel

– En pakning til hjemknappen

– Et sæt skruer

– En sugekop

– En pentalobe-skruetrækker

– En åbningsplukker

Med dette reparationssæt kan du udskifte frontglasset på din iPhone X. Processen er relativt enkel og tager kun et par minutter. Først skal du fjerne den gamle skærm. For at gøre dette skal du bruge sugekoppen og en pentalobeskruetrækker. Når den gamle skærm er fjernet, kan du sætte den nye skærm på.

Det er vigtigt at være forsigtig, når du udskifter skærmen, da den let kan gå i stykker. Du kan læse mere og bestille reparationssæt til iPhone X skærm online på Phone-Parts.dk.

Flere Nyheder