by

Find den rette parfume til hverdag og fest

Er du typen, som sætter pris på en opdateret og matchende garderobe, lækker makeup, som passer præcis til din type og en hår style, som understreger din unikke individualitet? Så bør du ikke glemme din parfume.

En lækker og velvalgt parfume kan sætte mere end prikken over i’et, når det gælder om at fuldende dit outfit og dit personlige udtryk. Parfumen kan faktisk tilføje en helt ny dimension til din udstråling, og vække stærke følelser og associationer hos de mennesker, som omgiver dig – i det daglige såvel som til fest.

Derfor bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten af din parfume, hvad end der er tale om en dag eller aften duft. Og du skal samtidig gøre dig umage for at vælge den helt rigtige duft, som passer til såvel din personlighed som til din krops kemi.

Den rette duft skabes i samarbejde med din krop

En parfume vil nemlig ikke dufte ens på to forskellige mennesker. Den parfume, som får din veninde til at dufte som en gudinde, kan have den helt modsatte effekt, når den kommer i kontakt med din hud og får lov til at udvikle sin endelige duft. Her spiller de kemiske stoffer, som udskilles gennem din hud, nemlig en afgørende rolle. Og derfor bør du sætte tid af til at teste dufte, når du skal vælge din nye parfume.

Vælg den rette parfume til situationen

Ud over det, at du bør lade en parfume udvikle sig på din hud førend du køber den, bør du også være opmærksom på hvorvidt din nye parfume passer til hverdagen på kontoret eller en hed aften i byen. Til dagtimerne bør du vælge en volatil og let duft, som kun anes, når man kommer tæt på. Ellers kan du hurtigt gøre arbejdsdagen ulidelig for dine kolleger! Du kan finde parfumer i stort udvalg på sephora.dk