Find den hudpleje, som understøtter din skønhed

05 december 2019 Astrid Pedersen
Find den hudpleje, som understøtter din skønhed

Den rette pleje af huden bør udgøre en væsentlig del af din daglige skønheds rutine. Det er ikke tilstrækkeligt blot at vaske ansigtet med sæbe og dernæst smøre makeup på huden. Din hud har brug for fugt i overfladen, som tilføres ved hjælp af diverse cremer og eventuelt en god serum.

Der ud over er det en rigtig god idé at beskytte huden imod solens skarpe uv stråler, som forårsager pigmentskader i form af misfarvede pletter og plamager. Samtidig giver solens lys rynker i huden – og i sidste ende kan de farlige stråler føre til hudkræft.

Hvordan beskytter og plejer jeg min hud rigtigt?

Markedet for hudpleje kan virke som en sand jungle, hvis man ikke har sat sig ordentligt ind i de forskellige produkter og deres egenskaber. Derfor er det godt, at du kan søge hjælp online. På bloggen skønhedogmode.dk kan du finde gode råd og vejledning omkring valg af produkter, som passer på – og til – din hud.

Det er vigtigt, at du vælger produkter, som modsvarer din hudtype. Har du tendens til fedtet hud, bør du vælge produkter uden alt for meget olie. Men du må heller ikke være for hård ved din hud, idet dette kan føre til yderligere produktion af fedt fra talgkirtlerne. Er din hud særligt tør eller sensitiv, bør du ligeledes behandle den skånsomt – gerne med økologiske produkter.

Økologiske hudpleje er kendetegnet ved ikke at indeholde kunstige tilsætnings stoffer så som farve eller parfume, som kan fremkalde allergi og skabe overfølsomhed. Langt de fleste produkter, som tilhører genren økologisk hudpleje, kan faktisk bruges af allergikere uden fare for forværring af tilstanden. Og så er økologisk hudpleje samtidig mere bæredygtig i miljømæssig forstand end de konventionelle hudpleje produkter.

Du kan læse mere om fordelene ved økologisk hudpleje i blog indlægget https://skønhedogmode/hold-huden-sund-med-oekologisk-hudpleje/ 

Flere Nyheder