Få styr på lokkerne med hjælp fra din frisør

12 februar 2020 Astrid Pedersen
Få styr på lokkerne med hjælp fra din frisør

Det er ikke altid så nemt at få drømmen om et spændstigt og voluminøst hår til at gå i opfyldelse på egen hånd. Mange kvinder lader sig lokke af reklamernes løfter om strålende og ungdommeligt hår, som tilsyneladende kan opnås gennem billig hårfarve til hjemmebrug. De fleste må dog konstatere, at der er meget langt fra modellens lækre lokker og så til de resultat, der som oftest komme ud af en hjemmefarvning.

De første to dage efter hårfarvningen er håret måske blødt og skinnende, men efter et stykke tid vil de ødelæggende virkninger fra de kemiske stoffer gradvist begynde at vise sig. Dette sker som regel gennem udtørring af håret. En kemisk hjemmefarvning vil nemlig ødelægge de ydre skæl på hvert enkelt hårstrå, således at disse bliver mere porøse. Dermed bliver håret ekstra modtageligt over for varmen fra hårtørreren, glattejernet eller krøllejernet samt kemiske stoffer i diverse styling produkter. Håret vil begynde at spalte i spidserne, og samtidig nemmere knække af.

Når først du på denne måde har ødelagt dit hår ved hjælp af hårfarve til hjemmebrug, kan det være meget svært at rette op på skaden igen. Derfor kan det til hver en tid anbefales, at du benytter en professionel frisør, når du ønsker en ny frisk farve.

Hvordan kan en damefrisør hjælpe mig?

Hvis du gerne vil have lavet striber, reflekser, bundfarve, skyllefarve eller helfarve i dit hår, står din damefrisør i Valby – frisør Capaldi – klar til at hjælpe dig. Frisør Capaldis salon er centralt beliggende på Valby Langgade, og har altid åbent for tidsbestilling eller en uforpligtende snak om dit hår. De dygtige frisører hos Frisør Capaldi vil kunne rådgive dig omkring den optimale behandling, og hjælpe dig med at opnå det hår, du ønsker.

Du kan læse mere om Frisør Capaldi, og bestille tid online, på capaldi.dk

Flere Nyheder