Få den bedste hjælp hos en dygtig psykolog

04 juni 2020 Astrid Pedersen

I disse dage er det ikke længere forbeholdt mennesker med psykiske problemer eller mentale lidelser at gå til psykolog. Du behøver ikke at have en diagnose som angst eller depression for at kunne få glæde af et behandlings forløb hos en dygtig psykolog.

Mange mennesker, som går til psykolog, gør det fordi de har brug for en dygtig sparring partner og professionel sjælesørger. En psykolog kan lægge øre til, og give feedback på, de tanker og følelser som du ikke føler at du kan dele med dine venner eller med din familie. Det kan være rigtig givende at høre en udenfor ståendes bud på hvorledes det hele hænger sammen, og dermed få et nyt perspektiv på diverse problematikker.

Gennem samtaler med en erfaren psykolog kan du få gode og nyttige take aways som du kan bruge i forbindelse med selvudvikling. Du kan endog opnå særdeles dyb indsigt i de mekanismer, som har styret dit liv – og lære at finde de ressourcer, som du skal bruge for at vende skuden. Dermed kan du faktisk blive bedre til at mestre tilværelsen, opnå en højere livskvalitet, og blive stærkere rustet til at møde modgang.

Hvor finder jeg en fransk psykolog i Danmark?

Bor du i Danmark, men er du endnu ikke helt velbefaren i det danske sprog? Så er det en god idé at opsøge en psykolog som kan udføre sessioner på dit modersmål. På den måde er du sikker på at få mest muligt ud af behandlingen, idet den gensidige forståelse er afgørende for udbyttet af denne.

Hos Karine Parello-Plesner, som taler flydende fransk, kan du få kvalificeret psykolog behandling på fransk. Karine Parello-Plesner er autoriseret psykolog med speciale inden for kognitiv og meta kognitiv terapi, mindfulness og behandling af lidelser så som angst, depression og lavt selvværd. Du kan læse mere på plesners.dk

Flere Nyheder