En E cigaret starter ikke en brand

17 august 2019 Anders Lundtang Hansen
En E cigaret starter ikke en brand

Den kan i hvert fald ikke starte en brand med lige så stor chance og sandsynlighed, som en cigaret eller for den sags skyld cigarer eller cerutter kan gøre det.

Her menes der både på, at folk i naturen smider deres brugte cigaretskoder på jorden som et andet miljøsvin med forventning om, at den da er gået ud eller næsten gået så meget ud, at det er ubetydeligt den del, der er tilbage.

Men der skal bare en enkelt glød til at starte en stor skovbrand, og så er flere mennesker, dyr og grønne områder udsat for muligheden for at blive brændt inde og dø af røgforgiftning – og ville du have lyst til at modtage den regning, der kommer i kølvandet på de skader, som den lille glød skabte?

Nej vej, og selv hvis der ikke skete noget ved at smide den smøg i naturen, hvem skal så samle det skod op?

Så længe man passer godt på ens e-cigaret og holder øje med, at den ikke får skader på sig, er for gammel eller slidt, og du selvfølgelig har købt den hos en godkendt forhandler, vi foreslår dem her: https://www.esug.dk/

i så fald vil der næsten ikke være chance for, at din e-cigaret kan skabe lige så meget ravage, som tobaksrygning kan, og her har vi trods alt kun talt om de ydre konsekvenser og ikke dem, der rammer dig i kroppen ved at ryge tobak.

Og hvad er det lige, man også oplever nogle gange, når mennesker vælger at ryge indendørs, specielt derhjemme uden opsyn?

Hvis de er virkelig storrygere, så skal de måske lige have sig en smøg, inden de lægger sig til at sove, og så døser de hen med smøgen tændt i hånden.

Det er jo en ren dødsfælde, der kan ramme andre, hvis man for eksempel bor i et lejligherdskompleks.

Undgå alt dette ved at dampe fremfor at ryge!

Flere nyheder