Derfor skal du vælge en vuggestue med sunde livsstilsvaner

23 december 2019 Cecilie Mortensen
Derfor skal du vælge en vuggestue med sunde livsstilsvaner

Der kommer naturligt et tidspunkt, hvor I som forældre skal vælge en buggestue eller børnehave til jeres barn. Det kan være svært, da I sikkert ønsker kun det bedste er godt nok for jeres barn. Derfor er det vigtigt at vælge rigtigt første gang, da det har stor betydning for dit barns udvikling og ikke mindst trivsel. Ved at vælge den rette vuggestue eller børnehave for dit barn, vil du opleve hvor glad og energisk dit barn vil være, når I kommer hjem efter en lang arbejdsdag. Der er mange vuggestuer at vælge imellem, hvorfor I bør tage jer tiden til at finde ud af, hvad der vil fungere bedst. Det kan være en fordel at starte med de daginstitutioner, der er tæt på jeres bopæl eller arbejdsplads. Det kan gøre hverdagen nemmere og smartere, da I kan aflevere jeres barn på vej på arbejde og hente barnet igen efter arbejde. Her bør I overveje om I ønsker en fuldtidsordning eller deltidsordning for pasning af jeres barn. 

Derfor bør I vælge en aktiv vuggestue

Der er flere gode grunde til at I som forældre bør overveje en aktiv vuggestue. Børn i denne alder har behov for at udvikle sig og det sker helst gerne med aktiv lege og aktiviteter, der sætter kroppen i bevægelse. Ved at vælge en vuggestue der sætter fokus på det, kan du forvente at der løbende vil blive arrangere mange forskellige lege og aktiviteter med fokus på dit barn. Det gælder både udendørs og indendørs.

Vi har netop gjort os lidt research på at finde en vuggestue, der netop sætter fokus på en aktiv dag, hvor dit barn kan udvikle sig gennem leg og bevægelse. Her må vi konstatere at, du bør overveje at skrive dit barn op til Bøllen, som er en populær og vellidt vuggestue i naturen. 

Flere Nyheder