Der skal stadig dato på tingene i dit tørlager

05 december 2019 Anders Lundtang Hansen
Der skal stadig dato på tingene i dit tørlager

Selvom det er så fantastisk, at man kan leje og/eller låne sig til et tørlager med stort plads i, så er det jo ikke ensbetydende med, at tingene passer sig selv, selvom temperaturen forbliver konstant, medmindre man regulerer det.

Man kan måske have en kontrollant til at tjekke efter med de ting, man har liggende derinde i et tørlager, om de nu også har det godt; for der kan jo ske usete ting, når man har at gøre med placering af ting i et tørlager – specielt hvis man ikke har prøvet det før.

Og der er i lige så høj grad for at være sikker på, at der ikke er indbrud i det, selvom man ofte også betaler for dette, når man har betalt for opbevaring i et tørlager.

For hvis man for eksempel også har at gøre med madvarer, der skal lægges i et tørlager, så bør man for det første danne sig et overblik på et skema over, hvad man har liggende derinde og hvor; for det kan ofte blive mere uoverskueligt, når man skal leje den plads, når man ikke har den derhjemme selv.

Og så kigger man jo nok ikke så ofte forbi stedet, som man tjekker forrådskammeret derhjemme; og skal de fødevarer bruges til salg eller forarbejdelse til andet brug, så er reglerne også meget skrappe på det punkt!

Derfor er det simpel og bedste ganske enkelt sådan noget med at skrive dato på tingene, hvad der er i eventuelt poserne, eller man lægger en seddel, som viser, hvornår man lagde tingene der – og sørg så for, at de sedler ikke falder af, men et godt forbundet med den givne part!

Så kan man eventuelt slå op, hvor længe sådan noget kan holde sig i et tørlager og huske at tage det ud, inden det bliver for gammelt.

Flere Nyheder