Black Friday shopping

03 december 2019 Frederik Mikkelsen
Black Friday shopping

Du kender nok Black Friday som den dag, hvor butikkerne har lange åbningstider med særlige tilbud. De fleste kunder bliver tiltrukket af dette. Der er dog også nogen, der holder sig langt væk fra indkøbsræset netop den dag. Ved du hvor og hvad denne tilbudsdag kommer fra? Det og andre relevante emner kan du læse mere om på nyhedsmediet Flox.

Hvor kan jeg læse om Black Friday?

På nyhedsmediet Flox kan du få en forklaring på, hvad denne dag egentlig går ud på. Flox er et nyhedsmedie, der formidler en bred vifte af emner. Menneskene bag er journalister, der går op i kvalitet. De formidler historier, anmeldelser og guides indenfor en lang række emner. De oplyser eksempelvis om, hvad Black Friday shopping er og hvor det kommer fra. Som forbruger kan du med god grund sætte dig ind i, hvor denne tilbudsdag kommer fra. Herunder kan du, ligesom du kan på nyhedsmediet, få en kort forklaring på, hvad Black Friday er.

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday falder altid lige efter thanksgiving. Her bliver det tydeligt, at Black Friday shopping er et amerikansk fænomen. Det er de færreste danskere, der har styr på, hvornår thanksgiving falder fra år til år. Thanksgiving falder altid på den fjerde torsdag i november. Dagen efter kommer den lige så kendte tradition: Black Friday.

Hvor kommer Black Friday fra?

Black Friday er altså et amerikansk fænomen. Det har dog bredt sig til store dele af verden. Det skyldes måske, at Black Friday altid falder i slutningen af november. Det lægger nemlig op til, at man går tidligt i gang med juleindkøb. Hvem vil ikke gerne købe deres julegaver til nedsat pris?

Black Week og Cyber Monday

Black Friday har vist sig at være en succes. Derfor har traditionen Black Friday sidenhen udviklet sig. Det er ikke længere nok for butikkerne at have tilbud på en enkelt dag. De fleste har tilbud hele ugen. Dette koncept bliver nu kaldet Black Week. Denne udvikling af konceptet indebærer også Cyber Monday, som betyder, at der stadig er tilbud at finde mandagen efter Black Week. På Cyber Monday finder man, som navnet indikerer, sine tilbud online.

Flere Nyheder